Erna Truijens

Erna Truijens

Mavisim ambassadeur

  • Bestuurslid Hockeyclub Rotterdam

Communicatie – Vrijwilligers – Sportiviteit & Respect – MVO

  • Bestuurslid Stichting Waterpas  – DWL / Kenia – Mombasa
  • Initiatiefnemer van het Rotterdamse netwerk voor vrouwen in de sport

Ik vind het een ongekende eer dat ik ambassadeur mag zijn van de Stichting Mavisim.

Als ervaringskundige met een zwaar gehandicapte (overleden) broer en een zoontje met een valse start ken ik de wanhoop en het gevoel van onmacht. IK vind het een prachtige gedachte van Hatice om haar zoon Muhammed Ali voort te laten leven in een stichting.

Graag wil ik mijn expertise inzetten om haar verlies dragelijk te maken en andere families in vergelijkbare situaties te ondersteunen.   

Martina Crepulja

Martina Crepulja

Mavisim ambassadeur

  • Ilustrator kinderboeken, 2D & storyboard artiest

Martina Crepulja, internationaal ilustrator en bedenker van de Mavisim logo, vindt het belangrijk om families met zieke kinderen te ondersteunen zodat ze zich niet eenzaam en vergeten voelen. Zo ondersteunt Martina ons helemaal vanuit Bosnië met haar grafische ontwerpen en illustraties en brengt ze ook anderen buiten Nederland op de hoogte van het belang van onze missie.   

Word Mavisim ambassadeur!

Ben je bereid je in te zetten voor ernstig zieke kinderen en hun gezin? Overweeg dan om Mavisim ambassadeur te worden. We zijn altijd op zoek naar toppers die hun expertise gebruiken om onze missie en visie onder de aandacht te brengen. Stuur een mailtje naar info@stichtingmavisim.nl voor meer informatie.