Word Mavisim-Buddy

Draag je stichting Mavisim een warm hart toe? Wij zijn moenteel op zoek naar Mavisim-buddies. Een Mavisim-buddy is een vrijwilliger die afhankelijk van de wederzijdse wensen en verwachtingen gekoppeld wordt aan een gezin met een ernstig zieke kind. De taken die je op je kan nemen variëren van boodschappen doen, koken, kinderen opvangen tot het ondersteunen van het gezin tijdens zware behandelperiodes. Ook zoeken we creatievelingen die zich kunnen aansluiten bij onze brei club en knuffels of kleding mee haken en breien. 100% van de opbrengst wordt geïnvesteerd in de activiteiten van Stichting Mavisim. 

Ik word Mavisim-buddy

Doneren

Wij kunnen ons werk niet alleen doen. Heeft u weinig tijd, maar wilt u toch iets betekenen voor stichting Mavisim? Dan kunt u structureel of eenmalig geld doneren aan onze stichting. Momenteel zijn we bezig met de aanvraag voor een ANBI-status, zodat u mogelijk fiscaal voordeel geniet. Momenteel zijn we nog bezig met het digitaliseren van ons donatieproces. Wilt u doneren, dan kunt u het donatieformulier downloaden en opsturen per mail naar info@stichtingmavisim.nl.  

Ik wil doneren

Sponsoring

Wilt u ons zakelijk sponsoren? Wij informeren u graag persoonlijk over de mogelijkheden bij stichting Mavisim. Neem contact met ons op voor een (bel)afspraak.

t

Bij vragen

Voor vragen over vrijwilligerswerk, donaties of sponsoringopties, kunt u contact opnemen via het contactformulier. Wij denken graag met u mee wat u kunt betekenen voor gezinnen die uw hulp het hardst nodig hebben.